Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

Életrajzi blog

Kedves Olvasóm!

Ha itt vagy, ez azt jelenti ismersz engem, vagy éppen meg szeretnél ismerni. De az is lehet csak kíváncsiság hajt, vagy te is belecsöppentél az arab világ kísértésébe, esetleg szerelmes vagy és sok minden kavarog a fejedben. Jó helyen jársz! 

Életrajzi blogomban nem csak rólam és a családomról lesz szó, hanem kendőzetlen a valóságról. Nem célom a családi szennyes kiteregetése, de nyiltan fogok írni arról amit érzek, amiért elhagytam azt az országot ahol születtem. Amiért Egyiptomban közöttem ki. Arról hogyan illeszkedtem be, milyen problémákkal kellett szembenézni. Miért szeretek itt élni és miért nem! Miért lehetetlen a magyarokkal barátságot ápolni azon a helyen ahol éppen élsz.

Bízom benne, hogy blogomban sok mindenre választ kapsz ami téged is foglalkoztat. 
Remélem, hogy írásom alapján látod, hogy nyílt és egyenes ember vagyok, a magam tökéletességével és egyben hibáival is! Ha ítélkeznél, ne tedd, nem jártál sosem a cipőmben! Ha pedig úgy érzed kivívtam a tiszteleted, tetszik ahogy élek és dolgozom, amit elvárok és adok, akkor Te is adj lehetőséget és tarts velem egy nyaralásod során, hogy ott is önmagam tudjam adni.

Brigitta

Falkultatív programok

Kairó városlátogatás - standard program 1 napos, buszos VIP

VIP Jeep szafari, avagy Mini Dakar a hurghadai sivatagban, tevegeléssel

BLUE TRIP-Classic Giftun- sziget túra, a csodás fehér homokos sziget, mely mindig ámulatba ejt


Még több fakultatív...