Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

Mahmya a csoda és a luxus egyben

Ha álom túrára vágysz, ne érd be kevesebbel! Csakis a Mahmya az, amit választhatsz! Gyere el, és megkapod a választ, miért is!  Karibi hangulatú, fehér homokos álomsziget türkizkék tengerrel, sznorkelezés és napfürdő a paradicsomban.
Éljen át egy felejthetetlen kirándulást és pihenést ezen a szigeten, távol a mindennapi élet stresszétől!

A Giftun-sziget része, amely egy exkluzív privát strand, része a Vörös-tengeri Nemzeti Parknak.
A hotel transzfer után az "egyenruhába" bújtatott Mahmya hajóinkkal megyünk a szigetre. A strandra megérkezve rendelkezésünkre állnak napernyők, matracok, ülő fotelek, kanapék, így most igazán itt az ideje, hogy kényeztessük magunkat! Élvezzük a karibi hangulatot, a fehér, puha homokot és a lenyűgöző látványt a türkizkék tengerre, mindezt pihentető, halk zene mellett! De ha úgy érezzük, megragadhatjuk a sznorkel felszerelésünket, és felfedezhetjük a parthoz közeli korall is.
Természetesen szeretnénk, hogy a kirándulás alatt a lehető legnagyobb mértékben élvezzék a Vörös- tenger víz alatti csodáját és a legszebb zátonyokat, ezért délben ( 11 vagy a 12 órási csoportban)  hajóval elvisszük Önöket a csodálatos „Sabina” nevű zátonyhoz, ahol akár 1 órán keresztül csodálhatjuk a színes korallokat, egzotikus halakat és növényeket. Miután visszatérünk újra a szigetre, elfogyasztjuk ízletes, svédasztalos ebédünket, ezután ismét a fürdésé, napozásé, pihenésé a főszerep.
Egész napos program!
Tartalmazza: Transzfert a kikötőbe és vissza• sznorkel felszerelést• sznorkel túrát a szigetről• svédasztalos ebédet• ebédnél korlátlan víz és üdítő fogyasztás•napernyőket, matracokokat.
Nem tartalmazza: Borravalókat, környezetvédelmi adót!
Svédasztalos ebéd:Tahina, káposztasaláta, tonhal saláta, orientális saláta, olaszosan elkészített tészta, rizs, hal, marha és csirke, desszert pedig friss szezonális gyümölcs. A gyermekeket nem felejtve, nekik ízletes csirke falatok szolgálnak fel hasábburgonyával, desszertnek pedig ízletes fagylaltot vagy jégkrémet kapnak.
* Nyitott büfé, víz és üdítők ebédidőben az étteremben all inclusívan!
Happy hours: A Beach bárban 14:30 -15:30 között akcióval várják a kedves vendégeket, vásárolj egy sört és mellé ajándékba kapsz egy másikat.

Megjegyzés: A nagy meleg miatt ajánljuk, hozzanak magukkal vizet, naptejet, fejvédőt, napszemüveget, törölközőt, fürdőruhát, pénzt és természetesen fényképező gépjüket se felejtsék a hotelben!

Foglalható:  Mahmya sunset - naplemente, melynek árai eltérnek az alap programtól!

Gyermek korhatár: 3-11,99      
Extra transzfer költség a Hurghadán kívül eső területekről!
Indulási napok: kérd fakultatív listánkat, mely tartalmazza!
Írjon nekünk: nyaralas@liliomsafari.com

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari! smiley

Írjon véleményt a programról :