Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

Hurghada Grand Akvárium, állatkert és akvárium. Látogatás a vadonat új akváriumba.

Hurghada Grand Akvárium, látogatás Hurghada legújabb akvárium és állatparkjába, ismerjék meg velünk a vadonatúj és egyben lenyűgöző akváriumot. Garantáltam felnőtt és gyermek egyaránt élvezni fogja!

Számomra különösen nagy jelentőséggel bír, hiszem egy hozzám nagyon közel álló személy tervezte és építette fel a hurghadai Grand Akváriumot.  A Hurghada Grand Akvárium egy teljesen új világot, a Vörös-tenger víz alatti világát mutatja meg azok számára akik kíváncsiak rá, de valamely okból nem tudják ezt megcsodálni, a nyílt vízen. A maga nemében, első ebben a térségben és a világon a 7. legnagyobb akvárium, mely nemcsak ékes turisztikai látványossága Hurghadának, hanem egyben a jövő nemzedékének oktatására szolgáló létesítmény. 
Jelenleg az akvárium és mini állatpark első szakasza került átadásra. Mely 3500 m2 vizet foglal magában a mintegy 30 akváriumában, valamint 2*11 méteres élmény alagútban mutatja be a Vörös-tenger élővilágát.
Megérkezésünkkor impozáns parkoló, kávézó, csodás a kietlen sivatagba telepített és gondosan ápolt növényzet fogad.  Belépéskor egy esőerdő élményvilága kápráztat el bennünket, a vízesés, a mennydörgés, villámlás, hang és fényhatásai, a vízben alattunk úszkáló arany halak, mind próbára teszik ösztöneinket. Édesvízi halakkal, hűlőkkel, madarakkal, valamint a csodás Vörös-tengeri élőlényekkel találkozhatunk.  Az építmény fantasztikusan bánik a területtel, hiszen, hol fent járunk a föld felszín felett, és egy a dzsungelt idéző függőhídon kelünk át, hol a vízoszlop alatt az alagútban közlekedünk, megcsodálva a fejünk fölött úszkáló rájákat, teknősöket, dajka- és szirti cápákat és társaikat.
Ha elidőzni szeretnénk, ezt több helyen is megtehetjük, lent az akváriumi szinten belefeledkezve a halak játékába, melyek a nyitás óta belakták új otthonukat, és vidáman úszkálnak a tágas területükön.  Hatalmas élményt nyújtva a látogatók számára, hiszen ennyire testközelből nehéz megcsodálni ezeket az élőlényeket.  Lehetőség van megpihenni a túra után a beduin kávézóban, érdemes megkóstolni a beduin teát vagy kávét, és kedves kis ajándékokat is vehetünk egyúttal. Itteni látogatás felér egy terápiával, mindenkinek ajánlom, keresse fel vezetésünkkel vagy akár önállóan.

Tartalmazza: Transzfert, belépő jegyet, magyar vezetés nélkül!
Nem tartalmazza: Ételt, italt, kb. 2- 3 órás program. Igény esetén felár ellenében további programokkal bővíthető!

Hasznos tanácsok: Megfelelő kényelmes öltözék, a nagy hőségre való tekintettel, gondoskodjanak az elegendő folyadékbevitelről. A nap miatt ajánljuk, használjanak naptejet, fejvédőt, napszemüveget és természetesen fényképezőgépüket se felejtsék a hotelben!

Gyermek : 3-9,99  
Extra transzfer költség a Hurghadán kívül eső területekről az árlista alapján!

Lehetősége van csak belépő jegyét megvásárolni cégünktől kedvezményes áron transzfer és magyar vezetés nélkül.

Indulási napok: minden nap, de előzetes bejelentkezés szükséges!

Írjon nekünk: nyaralas@liliomsafari.com

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari! smiley

Írjon véleményt a programról :